fbpx
06 85639045 mail@tonpho.nl

 Zwangerschapsmassage Amsterdam

Ben je zwanger en zoek je een manier om fysieke klachten, stress en angstgevoelens te verminderen? Dan is een zwangerschapsmassage echt iets voor jou. Een zwangerschapsmassage biedt een ontspannend en rustgevend momentje die wij helemaal kunnen afstemmen op jouw wensen.

Boek nu

Ontspannende massage voor zwangere vrouwen

Onze Thaise zwangerschapsmassage in Amsterdam is een speciale massage, die in het teken staat van zachte zorg en comfort voor jou als zwangere vrouw. Het is een zachte en ontspannende massage die gericht is op het verlichten van de spanning en stress die vaak gepaard gaan met zwangerschap. Uit ervaring is gebleken dat onze massage voor zwangere vrouwen zeer effectief is voor het verminderen van typische zwangerschapskwalen, zoals misselijkheid, vermoeidheid, rugpijn, het vasthouden van vocht en slaapproblemen.

Speciale massagetechnieken

Tijdens de zwangerschapsmassage maken onze professionele masseuses gebruik van speciale technieken, zoals zachte strijkbewegingen, kneden en drukpunten om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren. De massage wordt gegeven op een comfortabele massagetafel. Bij de massage voor zwangere vrouwen besteedt de masseuse speciale aandacht aan de buik, rug en voeten, waar je als zwangere vrouw spanning kunt ervaren.

De voordelen van massage voor zwangere vrouwen

We hebben over de jaren veel positieve reacties op onze zwangerschapsmassage ontvangen. We zetten de voordelen van onze zwangerschapsmassage in Amsterdam graag voor je op een rij:

Verlichting van fysieke klachten

Veel zwangere vrouwen ervaren fysieke klachten, zoals rugpijn, bekkenpijn, vermoeidheid en vochtretentie. Een zwangerschapsmassage helpt bij het verlichten van deze klachten door het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van spierspanning en het stimuleren van de afgifte van endorfine.

Vermindering van stress en angst

Zwangerschap gaat vaak gepaard met stress en angstgevoelens. Onze zwangerschapsmassage kan helpen om deze gevoelens te verminderen, doordat de aanmaak van endorfine wordt gestimuleerd, die je lichaam helpt te ontspannen.

Verbetering van de slaap

Zwangerschap kan soms leiden tot slaapproblemen. Onze zwangerschapsmassage helpt bij het verbeteren van de slaapkwaliteit door het verminderen van stress en angstgevoelens en het bevorderen van ontspanning.

Versterking van de band tussen moeder en baby

Onze zwangerschapsmassage kan helpen bij het versterken van de band tussen moeder en baby door het bevorderen van ontspanning en rust. De meeste vrouwen werken tot het laatste moment voor de bevalling en hebben vaak het gevoel dat ze niet genoeg tijd hebben besteed aan het communiceren met hun baby. Onze zachte massage met geruststellende aanraking is ideaal voor het herstellen of opbouwen van de band met je baby.

De kosten van een zwangerschapsmassage in Amsterdam

De kosten van een zwangerschapsmassage variëren afhankelijk van de duur van de massage. De tarieven starten bij € 40 voor een massage van 30 minuten, tot € 120 voor een massage van 120 minuten (twee uur). Bekijk een overzicht van alle tarieven voor een zwangerschapsmassage in de tabel hieronder.

Prijzen zwangerschapsmassage in Amsterdam

30 minuten € 45
45 minuten € 60
60 minuten € 70
75 minuten € 85
90 minuten € 100
120 minuten € 135

Kom langs voor een zwangerschapsmassage in Amsterdam

Hoewel het altijd belangrijk is om vooraf even met je verloskundige te overleggen, laten we jou graag genieten van alle voordelen van een zwangerschapsmassage. Onze professionele masseuses staan elke dag voor je klaar om je volledig te laten ontspannen.

Maak een afspraak

Dankzij onze ruime openingstijden ben je altijd welkom op een dag en tijdstip die jou uitkomt, ook in de avonduren. Onze massagesalon is bovendien centraal gelegen in Amsterdam en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Ton Pho Nuad Thai op de Overtoom in Amsterdam West!