fbpx
06 85639045 mail@tonpho.nl

Thaise olie massage Amsterdam

Onze Thaise olie massage biedt een echt ontspanningsmoment. Het is de ideale massage om zowel alleen, als met een partner te boeken. Kom langs bij Ton Pho Nuad Thai en ervaar een klein stukje van het prachtige Thailand, gewoon in Amsterdam West. Onze ervaren masseuses nemen echt de tijd voor je en geven hun volledige aandacht. Deze olie massage, ook wel aromatherapie genoemd, is zeer ontspannend, dankzij de lichte bewegingen en druktechnieken.

 • Gebruik van essentiële oliën
 • Boek al vanaf € 45,-
 • Ontspannend voor lichaam en geest
 • Ook ’s avonds en in het weekend geopend

Olie massage Amsterdam

Ben je geen fan van stevige druktechnieken, zoals bij een traditionele Thaise massage, of mis je die warme olie? Dan is de Thaise massage met olie zeker iets voor jou. Bij deze behandeling masseren we warme essentiële oliën in je huid. Dit geeft niet alleen een lekkere geur af, maar het masseren gaat hierdoor ook soepeler. De olie verwarmt je spieren, waardoor je merkt dat je lichaam snel zal relaxen.

Onze essentiële oliën zijn 100% plantaardig. Dit betekent dat de oliën zijn gewonnen uit verschillende bloemen, kruiden en planten. De geur is hierdoor erg aangenaam en dat merk je al snel genoeg als je binnenstapt in onze salon in Amsterdam. Na de behandeling verwijderen we de olie zonder dat je een vettige huid overhoudt. Doe voor de zekerheid wel oude kleding aan, voor het geval dat er toch nog een beetje olie is achtergebleven op de huid.

Thai Olie Massage

Wat we doen bij een Thaise olie massage

We brengen de Thaise olie aan op je lichaam en met lange, zachte bewegingen warmen we de spieren op. Via cirkelvormige bewegingen en door licht te kneden, volgen we de energiebanen. De essentiële olie warmt hierdoor op en draagt bij aan het herstel van je natuurlijke lichaamsevenwicht en het losmaken van je spieren. Het is niet voor niets dat deze behandeling als dé ultieme ontspanningsmassage wordt gezien.

 

Het meeste uit je massage halen?

Je krijgt het beste resultaat bij een Thaise olie massage als je een behandeling boekt voor minimaal een uur. Zo geef je je lichaam wat langer de tijd om de essentiële oliën op te nemen. Na dit uur ben je helemaal relaxed en kan je die avond heerlijk slapen.

Voor wie is een Thaise olie massage?

Een massage met olie is eigenlijk voor iedereen geschikt. Het is een lichte massage die ideaal werkt tegen verschillende soorten pijn en stress. Maar daarnaast is het een heerlijke manier om even lekker te ontspannen. Ook sporters zijn fan, doordat de afvalstoffen in het lichaam worden afgevoerd en de bloedcirculatie verbetert, draagt onze thaise massage bij aan het herstel van je lichaam. Een echte booster voor je lichaam en geest. Onze olie massage in Amsterdam is geschikt voor mensen met:

 

 • Hoofdpijn;
 • Rug- en nekklachten;
 • Stijve spieren of gewrichten;
 • Een gespannen lichaam;
 • (Chronische) vermoeidheid;
 • Stress;
 • Spierpijn;
 • Reuma;
 • Gevorderde artrose;
 • Een slechte doorbloeding;
 • Behoefte aan échte ontspanning.
masseuses Amsterdam

Kosten Thaise olie massage

Bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam West werken we met vaste tijden en tarieven. Zo kan je al genieten van een professionele massage vanaf slechts € 35,- voor 30 minuten. Bekijk het volledige overzicht hieronder of bezoek onze pagina met de tarieven van al onze behandelingen.

 

Aantal minuten Kosten Thaise olie massage
30 € 45,-
45 € 60,-
60 € 70,-
75 € 85,-
90 € 100,-
120 € 140,-
Rated 5 out of 5

“I’ve come here twice, especially to release the heavy tensions in my back and neck (hello Working from Home!). Everytime I left the place feeling like a new person. It is worth every euro. Very friendly and professional staff.”

F. Doligez

Neem contact op met Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam

Meer weten over onze olie massage in Amsterdam, of onze andere behandelingen? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 – 85 63 90 45 of een mail te sturen naar mail@tonpho.nl. We komen graag met je in contact.