fbpx
06 85639045 mail@tonpho.nl

Hot Stone Massage Amsterdam

Ervaar de ultieme vorm van ontspanning en krijg hernieuwde energie met onze Hot Stone Massages. De heerlijke warmte van de stenen dringt diep door in de spieren van je hele lichaam en verlicht eventuele aanwezige spanning. Naast de massage met hete stenen vullen de vakkundige handen van een van onze professionele masseuses de behandeling aan.

Ultiem ontspannende massage met hete stenen

Onze Hot Stone Massage in Amsterdam is een speciale vorm van massage die is ontworpen om de spieren optimaal te ontspannen en stress te verminderen. Tijdens de massage maken we gebruik van hete stenen die we op strategische punten op je lichaam plaatsen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, waardoor de bloedvaten verwijden en de doorbloeding verbetert. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren.

Het verlichten van pijn

Daarnaast helpt de combinatie van handmatige massage en het gebruik van verwarmde stenen om spanning en stress te verminderen. Terwijl de warmte van de hete stenen je spieren ontspannen, maken de massagebewegingen spanning en knopen in de spieren los. Dit zorgt direct voor verlichting op pijnlijke plekken en verbetert de flexibiliteit en mobiliteit.

Bovendien stimuleren de stenen en rustgevende massagebewegingen de afgifte van endorfine, de natuurlijke pijnstillers en feel-good hormonen van het lichaam. Dit zorgt voor een diepe staat van ontspanning en een overweldigend gevoel van welzijn.

Speciale Hot Stone Massagetechnieken

Bij onze Hot Stone Massages in Amsterdam bieden we je de ultieme ontspanning. Dat doen we ten eerste door speciaal geselecteerde basaltstenen te gebruiken. Deze stenen hebben een hoge dichtheid en houden warmte goed vast. Na het opwarmen tot de ideale temperatuur plaatsen we ze strategisch op je lichaam.

Naast het gebruik van de stenen geniet je van handmatige massagetechnieken. Onze ervaren masseuses passen verschillende technieken toe, waaronder strijkbewegingen, knedingen en drukpuntmassage. Deze technieken stemmen we altijd zorgvuldig af op jouw behoeften en voorkeuren.

Tijdens het masseren gebruiken we hoogwaardige oliën. Deze verminderen de wrijving en hydrateren de huid. Bovendien maken ze de huid extra soepel en heeft de geur een kalmerende werking.

De kosten van een Hot Stone Massage in Amsterdam

Hot Stone Massages bieden een weldadige ervaring van ontspanning en verlichting. De kosten van deze behandeling variëren op basis van de duur van de massage.

Minuten Prijs
Hot Stone Massage 90 minuten € 110,-
Hot Stone Massage 120 minuten € 135,-

 

Boek een afspraak voor een Hot Stone Massage in Amsterdam

Laat jezelf verwennen met een heerlijke Hot Stone Massage in het hart van Amsterdam. Onze getalenteerde masseuses staan elke dag klaar om onze klanten totale ontspanning te bieden. Ontdek en ervaar de helende kracht van een Hot Stone Massage en reserveer vandaag nog jouw afspraak bij onze exclusieve massagesalon in Amsterdam.

Ruime openingstijden

Met onze ruime openingstijden ben je altijd welkom op een moment dat jou het beste uitkomt, zelfs in de avonduren. Onze massagesalon bevindt zich op een centrale locatie in Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in een van onze luxe en schone kamers bij Ton Pho Nuad Thai, gevestigd aan de Overtoom in Amsterdam West.