fbpx
06 85639045 tonpho11.nl@gmail.com

Traditionele Thaise massage

Een traditionele Thaise massage, ook wel Nuad Thai genoemd, is wereldberoemd en bestaat al eeuwenlang. Deze massage heeft zelfs de Unesco Heritage status gekregen omdat hij wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van kunst, cultuur en wetenschap. Maar wat is een traditionele Thaise massage eigenlijk? We vertellen het je graag en bieden je de mogelijkheid om hem eens zelf te ervaren. Boek een traditionele Thaise massage in Amsterdam en kom weer helemaal tot rust.

  • Ontspannende werking
  • Vermindering van pijn, vermoeidheid en stress
  • Boek al vanaf € 45,-

Meer over de traditional Thai massage

Kan je wel wat ontspanning of nieuwe energie gebruiken? Boek dan een traditionele Thaise massage bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam West. We zorgen voor complete ontspanning van lichaam en geest. We stimuleren het zenuwstelsel, waardoor de bloedcirculatie beter wordt. Een traditional Thai massage is een vrij stevige massage zonder olie. Als je veel knopen in je spieren hebt, kan de Thaise massage als pijnlijk worden ervaren, maar is hij wel heel effectief. Daarbij helpt een Thaise massage ook tegen verschillende klachten, zoals:

  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Depressiviteit
  • Pijn in de rug, schouders of spieren
  • Hoofdpijn of migraine

 

Traditional Thai Massage

Wat kost een massage in Amsterdam?

Je boekt al een traditionele Thaise massage voor slechts € 40,-. Zoek je een iets mildere massage of wil je graag een massage met olie, kijk dan eens bij onze andere behandelingen. Onze masseuses helpen je graag bij het kiezen van de beste behandeling.

Aantal minuten Kosten traditionele massage
30 € 45,-
45 € 60,-
60 € 70,-
75 € 85,-
90 € 100,-
120 € 135,-
Rated 5 out of 5

“Uiterst professioneel, top behandeling van 1 uur. Wat een ambiance om helemaal relaxt eruit te komen. Absolute aanrader!”

Lars van Straten
Rated 5 out of 5

“Best authentic Thai massage in Amsterdam! The massage they delivered to me and my boyfriend are so authentic until my back pain gone away. The staff is pretty friendly and nice to us although we are late for 10 minutes . Even though the shop is pretty petit but it is cute and has everything they need.”

Joy Supree

De traditionele Thaise massage bestaat al eeuwenlang

 

masseuses Amsterdam

Een goede massage geven is een echte kunst om te leren. Vaak wordt de techniek van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor bestaat de traditionele Thaise massage al zo’n 2500 jaar. Wat ooit begon als een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg, wordt het nu ook gezien als een heerlijke manier van ontspanning. De masseuses van Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam beheersen deze kunst al jaren. Ben je geïnteresseerd in een Thai massage, dan geven we je graag de echte ervaring, waardoor het net voelt alsof je in Thailand bent.

Bezoek onze traditionele Thaise massagesalon in Amsterdam

Ben je benieuwd naar hoe onze massagesalon eruitziet? Bekijk alvast online een aantal foto’s en maak kennis met ons team. Wil je langskomen voor een van onze behandelingen, maak dan van tevoren een afspraak via onze website of neem contact met ons op.

Contact opnemen met Ton Pho Nuad Thai

Heb je nog vragen over een van onze behandelingen? Of wil je direct een Thaise massage boeken? Neem dan contact met ons op via 06 – 856 390 45 of stuur een e-mail naar tonpho11.nl@gmail.com. Volg ons op Instagram of Facebook om meer van ons te zien.

Ton Pho Nuad Thai openingstijden

We zijn iedere dag van de week geopend van 10:30 tot 21:00 uur. Zo kan je ook in het weekend en ’s avonds laat genieten van een ontspannende massage. Ons adres is Overtoom 66, 1054 HL in Amsterdam West. Er is een parkeerplaats in de buurt en we zijn goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Gebruik het onderstaande Google Maps kaartje en klik op ‘route’ om de route te berekenen.