fbpx
06 85639045 mail@tonpho.nl

Thaise kruidenstempelmassage Amsterdam

Wil je het dagelijks leven voor een moment vergeten en even helemaal ontspannen? Onze Thaise kruidenstempelmassage, ook wel Thaise Herbal massage genoemd, brengt je een heerlijk moment van rust en kan stress en pijn verlichten.

  • Gekwalificeerde masseuses met ervaring
  • Gebruik van speciale Thaise kruiden
  • Verlichting van pijn en stress

Boek een Thaise kruidenstempelmassage

Wat gebruiken we bij een Thaise kruidenstempelmassage

Bij de Thaise kruidenstempelmassage maken we gebruik van speciale kruiden afkomstig uit Thailand. De speciale kruiden combineren we in kruidenbuidels met verschillende oliën om een zoete, ontspannende geur te creëren. Het aanbrengen van de kruiden op je huid zorgt voor een stimulerend effect bij de zenuwen en het helpt het lichaam tot ontspanning te komen.

Wat doen we bij een Thaise kruidenstempelmassage

Bij deze massage starten we altijd met een oliemassage van je hoofd, schouders en rug, zodat je spieren opgewarmd raken. Onze masseuse verwarmt hierna de kruidenbuidel en bestempelt hiermee je lichaam. Je huid neemt deze kruiden op met als gevolg een actievere stofwisseling en een verbeterde bloedsomloop. Vervolgens gaat de masseuse druk uitvoeren op diverse pijnpunten, waardoor zij je spieren losmaakt en eventuele pijn verlicht. De massage eindigt met 15 minuten van volledige ontspanning.

De kosten van een Thaise kruidenstempelmassage

De kosten van een Thaise kruidenstempelmassage zijn afhankelijk van de duur van de massage. Hieronder een overzicht van de kosten per tijdsduur.

Prijzen

90 minuten € 110
120 minuten €135

De voordelen van de massage

De Thaise kruidenstempelmassage biedt essentiële gezondheidsvoordelen, zoals diepe ontspanning en stressverlichting, maar ook vermindering van pijn en bestrijding van aandoeningen. We leggen graag alle voordelen van deze massage uit.

Verlichting van klachten

De speciale mix van Thaise kruiden helpen het lichaam en de geest volledig tot ontspanning te komen en aan te sterken. Het kan zorgen voor een verlichting van klachten zoals chronische stress, angst en depressie.

Pijnverlichting

Onze Thaise kruidenstempelmassage kan verlichtend werken voor verschillende vormen van pijn in het lichaam. Vormen van pijn die we vaak voorbij zien komen zijn: stijve spieren, rugpijn en artritis.

Aanpak van aandoeningen

Naast het verlichten van pijn kunnen de speciale Thaise kruiden een groot aantal ontstekingen en aandoeningen bestrijden. Verkoudheid, astma en bronchitis zijn bijvoorbeeld te verhelpen, maar ook blessures, spierpijn en verstuikingen.

Geniet van een Thaise kruidenstempelmassage in Amsterdam

Onze ervaren masseuses staan iedere dag klaar om je helemaal te laten ontspannen met onze Thaise kruidenstempelmassage. Geef jezelf dat heerlijke moment van ontspanning en laat de stress van het dagelijks leven helemaal los.

Maak een afspraak

Onze ervaren masseuses staan iedere dag van 10:30 uur tot 21:00 uur voor je klaar, ook op zondag. Dankzij onze centrale ligging op de Overtoom in Amsterdam-West zijn we gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Maak direct een afspraak door contact met ons op te nemen of plan hem eenvoudig in via de onderstaande button.