fbpx
06 85639045 tonpho11.nl@gmail.com

Sportmassage Amsterdam

Wil je het herstel van je spieren bevorderen, de kans op blessures verkleinen of juist van vastzittende spieren afkomen? Dan is onze sportmassage precies wat je zoekt! Door je spieren en het diepgelegen bindweefsel te behandelen met verschillende massagetechnieken, bevorderen we de bloedcirculatie in je lichaam en maken we je spieren weer soepel. Boek via de onderstaande button direct jouw sportmassage in Amsterdam en ervaar de voordelen.

Wat gaan we doen bij een sportmassage?

De sportmassage is een krachtige massage, waarmee we het lichaam weer in balans brengen. Onze masseuse start bij de gebieden waar je klachten ervaart, geef dus van tevoren goed aan welke dit zijn. Gedurende de massage gaat ze diepe en langzame massagetechnieken gebruiken zoals effleurage (vloeiende strijkbeweging over de huid), petrissage (ritmisch drukkende bewegingen) en frictie (cirkelvormige bewegingen). Het masseren van de spieren en het diepgelegen bindweefsel stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen in het lichaam, met als gevolg een beter spierherstel. We raden aan om na de massage veel water te drinken, zodat je lichaam de afvalstoffen nog beter afvoert en je spieren sneller herstellen.

Deep Tissue/Sport Massage

De kosten van een sportmassage

Onze professionele sportmassage boek je al vanaf € 45,- met een tijdsduur van 30 minuten. Kies de gewenste tijdsduur en maak gemakkelijk een afspraak voor jouw sportmassage bij Ton Pho Nuad Thai. Hieronder een prijsoverzicht per tijdsduur van onze sportmassage in Amsterdam:

Aantal minuten Kosten Deep tissue massage
30 € 45,-
45 € 60,-
60 € 70,-
75 € 85,-
90 € 100,-
120 € 135,-

De voordelen van een sportmassage

Een sportmassage brengt veel voordelen met zich mee, waar je in het dagelijks leven veel plezier van hebt. Geef voor de massage duidelijk aan waar je klachten ervaart, zodat onze masseuses de massage hierop aan kunnen passen. Onze sportmassage kan zorgen voor:

  1. Bevordering van spierherstel: Door de verbetering van je bloedcirculatie voert je lichaam afvalstoffen sneller af. Hierdoor kan je sneller herstellen van blessures.
  2. Losmaken van vastzittende spieren: Door het bindweefsel diep en langzaam te masseren versoepelen vastzittende spieren, waardoor pijn tijdens het bewegen verdwijnt.
  3. Preventie van blessures: Sportmassages zijn ook een goede manier om de spieren voor te bereiden op intensieve sportwedstrijden. Door het losmaken en versoepelen van de spieren verkleinen we de kans op een blessure.
  4. Betere gemoedstoestand: De complete ontspanning die je voelt tijdens de sportmassage kan stress verlagen, meer energie geven en een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand.

Maak een afspraak voor een sportmassage in Amsterdam

Wil je af van vastzittende en pijnlijke spieren of juist een goede voorbereiding hebben op een intensieve sportwedstrijd? Bij Ton Pho Nuad Thai op de Overtoom in Amsterdam-West staan onze masseuses 7 dagen per week van 10:30 tot 21:00 uur klaar om je te masseren. Maak via de onderstaande button direct een afspraak voor jouw sportmassage in Amsterdam of neem contact met ons op.