fbpx
06 85639045 tonpho11.nl@gmail.com

Voetmassage Amsterdam

Jouw voeten krijgen ongemerkt heel wat te verduren. Terwijl je loopt, sport en stilstaat dragen jouw voeten elke dag weer jouw lichaamsgewicht. Laat je voeten daarom eens verwennen bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam. Onze ervaren masseuses geven jouw voeten hun volledige aandacht.

We vertellen je graag meer over deze massage en de voordelen van een voetmassage.

  • Goed voor de doorbloeding
  • Boek al vanaf € 45,-
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend

Boek nu

Wat is een voetmassage?

Een voetmassage is gericht op jouw ontspanning. Kun je dat wel gebruiken? Boek dan deze massage bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam West. Bij deze behandeling worden jouw voeten eerst gewassen in een warm voetenbad. Vervolgens worden ze afgedroogd en ingesmeerd met verzorgende olie, wat zorgt voor nog meer ontspanning. Onze essentiële oliën zijn 100 procent plantaardig. Jouw masseuse gaat vervolgens te werk met het masseren van jouw voeten. De focus ligt hierbij op bepaalde drukpunten, blokkades en knopen in jouw voeten. Door deze massagetechniek ben je niet alleen van je voetklachten af, het werkt ook door op de rest van jouw lichaam.

Na de voetmassage

Aan het einde van de voetmassage, voel jij je heerlijk ontspannen. Het is belangrijk dat je nu voldoende water drinkt. Tijdens de massage zijn er namelijk afval- en gifstoffen vrijgekomen. Door veel water te drinken, verlaten deze stoffen jouw lichaam.

Wat kost een voetmassage bij Ton Pho Nuad Tai?

De kosten van de massage zijn afhankelijk van de gewenste tijdsduur.

Voetmassage Kosten
30 minuten € 45,-
45 minuten € 60,-
60 minuten € 70,-

De voordelen van een voetmassage

Een voetmassage zorgt niet alleen voor ontspanning van jouw voeten, maar kan ook problemen verlichten in andere delen van je lichaam. Onder je voeten bevinden zich namelijk zogenaamde reflexzones, ook wel drukpunten genoemd. Deze staan in verbinding met onder andere jouw organen, beenderen, weefsel en spieren. Zo kan deze massage bijvoorbeeld ook hoofdpijn of rugklachten verlichten. Dit komt doordat de energie weer vrij gaat stromen door op deze drukpunten te focussen tijdens de massage. De voordelen van een voetmassage zijn:

  • Ontspant en vermindert stress
  • Verlicht pijn
  • Ondersteunt jouw immuunsysteem
  • Verbetert jouw doorbloeding
  • Verbetert je nachtrust
  • Verbetert de spijsvertering
  • Geeft je een positiever gevoel

Boek een traditionele voetmassage in Amsterdam

Wil je een voetmassage in Amsterdam? Boek dan nu op onze website of neem contact met ons op.

Ton Pho Nuad Thai openingstijden

Je kunt iedere dag van de week bij ons langskomen van 10:30 tot 21:00 uur. Geniet dus ook ’s avonds of in het weekend van een ontspannende voetmassage in Amsterdam. Kom langs in onze salon op Overtoom 66, 1054 HL in Amsterdam-West. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is een parkeerplaats in de buurt.

Contact opnemen met Ton Pho Nuad Thai

Wil je een voetmassage boeken of heb je vragen over de behandeling? Neem dan contact met ons op via 06 – 856 390 45 of e-mail naar tonpho11.nl@gmail.com. Leer ons beter kennen door ons te volgen op Instagram of Facebook.