fbpx
06 85639045 tonpho11.nl@gmail.com

Deep tissue massage Amsterdam

Heb je last van vastzittende spieren en wil je hier vanaf? Onze deep tissue massage is gericht op het los maken van het bindweefsel, zodat je spieren weer de vrije ruimte hebben om te bewegen. Naast vastzittende spieren verhelpen, kan onze deep tissue massage ook hoofdpijn verminderen, slaap verbeteren en nog veel meer. Boek direct jouw deep tissue massage bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam-West en gun jezelf een moment van ontspanning.

Wat gaan we doen bij een deep tissue massage?

Een deep tissue massage, of naar het Nederlands vertaald een bindweefselmassage, richt zich op het bindweefsel rondom de spieren. Het bindweefsel is constant in verandering en zorgt er in sommige gevallen voor dat spieren vast komen te zitten. Dit gebeurt als je je langdurig in dezelfde houding begeeft, het zitten aan een bureau is hier een goed voorbeeld van. Onze masseuses maken met hun handen, ellebogen, duimen, onderarmen en vuisten langzame, maar krachtige bewegingen, waardoor ze veel druk uitoefenen op de plekken waar je pijn ervaart. Op deze manier maken ze het bindweefsel losser, waardoor de spieren vrij komen en je lichaam weer een stuk prettiger aan gaat voelen.

Deep Tissue/Sport Massage

De kosten van een deep tissue massage

Onze professionele deep tissue massage boek je vanaf 30 minuten tot een maximale tijd van 120 minuten. Kies de gewenste tijdsduur en boek vandaag nog jouw moment van ontspanning bij Ton Pho Nuad Thai. Hieronder een overzicht van de kosten per tijdsduur:

Aantal minuten Kosten Deep tissue massage
30 € 45,-
45 € 60,-
60 € 70,-
75 € 85,-
90 € 100,-
120 € 135,-

De voordelen van een deep tissue massage

Een deep tissue massage is gericht op jouw specifieke wensen en behoeften rondom pijnpunten die je ervaart. Het is dus van belang dat je van tevoren bij onze masseuses duidelijk aangeeft waar je last van hebt, zodat ze de massage hierop kunnen aanpassen. Onze deep tissue massage kan zorgen voor:

  1. Vermindering van pijn en spanning: door dieper in te gaan op de spieren, lossen verhardingen en knopen op, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de spieren versoepelen.
  2. Verbetering van beweging: door de spieren soepeler te maken, verbetert de beweeglijkheid en lossen beperkingen in de beweging op.
  3. Vermindering van stress: een deep tissue massage kan een ontspannende en stressverlagende werking hebben op het lichaam en de geest.
  4. Verbetering van slaap: een deep tissue massage kan helpen bij het verminderen van slaapproblemen, door spanningen in het lichaam te verminderen en de geest te ontspannen.
  5. Versterking van het immuunsysteem: door de bloedcirculatie te verbeteren, kan een deep tissue massage bijdragen aan een betere werking van het immuunsysteem.
  6. Verbetering van de huid: door de verbetering van de bloedcirculatie, kan deep tissue massage bijdragen aan een gezonde huid.
  7. Vermindering van hoofdpijn: een deep tissue massage kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn, door spanningen in de nek- en schouderspieren op te lossen.

Maak een afspraak voor een deep tissue massage in Amsterdam

Wil je vervelende pijnpunten aanpakken en even tot rust komen? Onze masseuses staan 7 dagen per week van 10:30 tot 21:00 uur klaar om je te masseren. Maak vandaag nog een afspraak via de onderstaande button of door contact met ons op te nemen en ervaar de verfrissende en therapeutische sensatie van een deep tissue massage bij Ton Pho Nuad Thai op de Overtoom in Amsterdam-West.