fbpx
06 85639045 mail@tonpho.nl

Ontspanningsmassage Amsterdam

Ben je op zoek naar een moment van pure ontspanning in het drukke dagelijks leven? Onze heerlijke ontspanningsmassages bieden je die welverdiende pauze. Door middel van verfijnde massagetechnieken en een verzachtende olie brengt onze masseuse je lichaam en geest in een staat van complete ontspanning. Boek via de button jouw ontspanningsmassage in Amsterdam en laat voor even je stress los, ontspan je spieren en verfris je geest.

Wat doen we bij een ontspanningsmassage?

Onze masseuse richt zich tijdens een ontspanningsmassage op het creëren van een ontspannen gevoel in je spieren, verbetering van de bloedcirculatie en een algemeen ontspannen gevoel in zowel je lichaam als geest. Hierbij maakt ze gebruik van diverse massagetechnieken, zoals effleurage (lange, vloeiende strijkingen), petrissage (kneden en losmaken van spieren), frictie (diepe, cirkelvormige bewegingen), tapotement (ritmisch kloppen), vibratie (trillende bewegingen) en soms zachte rekkingen. Deze fijne technieken in combinatie met een zachte massageolie zorgen voor een gevoel van complete ontspanning. Geef vooraf en gedurende de massage aan of de druk van de bewegingen harder of zachter mag, zodat onze masseuse de relaxing massage volledig op jouw wensen kan afstemmen.

Deep Tissue/Sport Massage

Kosten ontspanningsmassage in Amsterdam

Een heerlijke ontspanningsmassage boek je al vanaf 30 minuten tot een maximale duur van 120 minuten. Kies via de button de gewenste duur van jouw relaxing massage in Amsterdam en geef je lichaam en geest dat welverdiende moment van complete rust. Hieronder een overzicht met de kosten per tijdsduur:

Aantal minuten Kosten
30 € 45,-
45 € 60,-
60 € 70,-
75 € 80,-
90 € 100,-
120 € 135,-

Voor wie is een relaxing massage bedoeld?

Een ontspanningsmassage is ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan stressverlichting en ontspanning. Of je nu te maken hebt met dagelijkse spanningen, een drukke levensstijl of gewoon een moment van rust zoekt, deze massage biedt verlichting. Het is perfect voor diegenen die nieuw zijn met massages, maar ook voor ervaren liefhebbers die hun welzijn willen bevorderen. Deze zachte, therapeutische aanpak is geschikt voor alle leeftijden en draagt bij aan zowel fysieke als mentale ontspanning.

De voordelen van een ontspannings massage

Zoals de naam zegt, zorgt een ontspanningsmassage voor een ontspannen gevoel in je lichaam en geest, maar het brengt ook andere fijne voordelen met zich mee. Een relaxing massage kan zorgen voor:

 

  1. Verbetering van de bloedcirculatie: de massagebewegingen stimuleren de bloedcirculatie, wat zorgt voor een betere toevoer van voedingsstoffen naar de lichaamscellen.
  2. Vermindering van pijnklachten: een ontspannen gevoel in de spieren en verbetering van de bloedcirculatie kunnen zorgen voor een vermindering van chronische pijnklachten, zoals rug- en nekpijn.
  3. Stimulatie van de afgifte van serotonine en endorfine: een ontspanningsmassage stimuleert de afgifte van serotonine en endorfine, ook wel onze gelukshormonen genoemd. Dit helpt bij de bestrijding van depressie en angst.
  4. Verbeterde nachtrust: de massage kan de slaapkwaliteit verbeteren, wat belangrijk is voor een goede gezondheid en welzijn.

Maak een afspraak voor een relaxing massage in Amsterdam

Wil je jezelf een moment van rust geven en even helemaal tot ontspanning komen? Onze massagesalon op de Overtoom in Amsterdam-West is 7 dagen per week van 10:30 tot 21:00 uur geopend. Maak via de button eenvoudig een afspraak voor jouw ontspanningsmassage of neem contact met ons op.