fbpx
06 85639045 mail@tonpho.nl

Lymfedrainage massage Amsterdam

Heb je last van een overschot aan vocht en/of afvalstoffen op bepaalde plekken van je lichaam, zoals de benen of voeten, herkenbaar aan zwellingen? Een lymfdrainage massage is een zachte, effectieve massage die de afvoer van overtollig lymfevocht bevordert. De lymfdrainage massage vermindert de zwelling van het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en biedt nog veel meer fijne voordelen. Boek via de button eenvoudig jouw lymfedrainage massage in Amsterdam en ervaar zelf de vele voordelen.

Wat is een lymfedrainage massage?

Lymfedrainage massage is een zachte massagetechniek gericht op het stimuleren van het lymfestelsel voor bevordering van een natuurlijke afvoer van lymfevloeistof. Deze massage bestaat uit lichte, ritmische bewegingen die de richting van de lymfestroom volgen, waardoor afvalstoffen en overtollig vocht uit je lichaam raken. Het doel is het versterken van je immuunsysteem, vermindering van zwellingen en verbetering van je algehele welzijn. Onze ervaren masseuses passen specifieke technieken toe, zoals zachte cirkelvormige bewegingen, lichte knijpbewegingen en zachte drukkende bewegingen op sleutelgebieden van je lichaam. Deze technieken verlichten vermoeidheid, stimuleren de detoxificatie en bevorderen de gezondheid. Een regelmatige lymfedrainage massage draagt bij aan een betere lichaamsbalans en stimuleert een gevoel van lichtheid en vitaliteit.

Afbeelding van een masseuse die een cliënt een lymfedrainage massage geeft en zo de afvoer van overtollig lymfvocht te bevorderen.

De kosten van een lymfedrainage massage in Amsterdam

De kosten voor een lymfedrainage massage zijn afhankelijk van de tijdsduur die je kiest. Bij Ton Pho Nuad Thai bieden we deze fijne massage aan in verschillende tijdsduren, namelijk 60, 90 of 120 minuten. Bekijk de kosten per tijdsduur en boek via de button direct jouw lymfedrainage massage in Amsterdam!

Aantal minuten Kosten
60 € 80,-
90 € 110,-
120 € 140,-

De voordelen die je van een lymfedrainage massage ervaart

Een lymfedrainage massage bevordert de natuurlijke stroom van het lymfevocht, wat essentieel is voor de afvoer van afvalstoffen en toxines uit het lichaam. Daarnaast kan  lymfedrainage massage zorgen voor:

  • Ondersteuning van het immuunsysteem: door de stimulatie van de verwijdering van afvalstoffen, kan het immuunsysteem efficiënter functioneren, waardoor je minder vatbaar bent voor ziektes.
  • Vermindering van zwellingen: de massage stimuleert de afvoer van overtollig vocht, waardoor zwellingen verminderen. Hierdoor kan de massage bijzonder effectief zijn voor mensen met lymfoedeem, lipoedeem en zwellingen door retentie van lichaamsvloeistoffen.
  • Ontspanning in je lichaam: de zachte en ritmische bewegingen werken ontspannend en kunnen stress en spanning verminderen.
  • Pijnverlichting: door de vermindering van zwellingen en ontstekingen in het lichaam kan de massage helpen bij de verlichting van pijn.
  • Versnelling van het herstelproces: een drainage massage bevordert het herstel na operaties of blessures door de afvoer van vocht en afvalstoffen te versnellen.
  • Detox-effect: deze drainage massage stimuleert de efficiëntere verwerking en afvoering van afvalstoffen door het lichaam, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn.

Onze professionele masseuses stellen de massage volledig af naar jouw wensen en klachten, geef daarom van tevoren duidelijk aan waar je last van hebt!

Maak een afspraak voor een professionele lymfedrainage massage in Amsterdam

Wil je de afvloei van opgehoopt lymfevocht bevorderen door middel van een professionele lymfedrainage massage? Onze ervaren masseuses helpen je graag verder in onze Thaise massagesalon op de Overtoom 66 in Amsterdam-West. We zijn 7 dagen per week geopend van 10:30 tot 21:00 uur. Maak via de button eenvoudig een afspraak voor jouw lymfedrainage massage in Amsterdam of neem contact met ons op!