fbpx
06 85639045 tonpho11.nl@gmail.com

Deep tissue massage Amsterdam

Bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam ervaar je de kracht van een deep tissue massage. Onze gekwalificeerde masseurs hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het verminderen van pijn en spanning in de spieren. Deze massagevorm noemen we daarom ook wel een sportmassage. We vertellen je graag meer over deze massage werkt en wat de voordelen zijn.

 

  • Ervaren en gekwalificeerde masseurs
  • Rustige en comfortabele omgeving
  • Keuze uit verschillende soorten massages

Wat is een deep tissue massage?

De deep tissue massage is een techniek waarbij we dieper gelegen spieren aanpakken. Dit is ideaal voor mensen met chronische spierpijn of die herstellende zijn van een (sport)blessure. Door dieper in te gaan op de spieren, lossen we verhardingen en knopen op, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de spieren soepeler aanvoelen.

Sportmassage in Amsterdam

De deep tissue– of sportmassage is specifiek gericht op sporters en mensen die regelmatig bezig zijn met fysieke activiteiten. Deze massage richt zich op het verminderen van spierpijn en vermoeidheid na trainingen en wedstrijden. Door de verhoogde bloedcirculatie worden afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren sneller. Drink voldoende water na de massage, hierdoor kan je lichaam deze afvalstoffen sneller afvoeren en versnelt het herstelproces. Water helpt ook bij het herstellen van de vochtbalans in het lichaam, vooral als je zweet tijdens de massage.

Deep Tissue/Sport Massage

Wat kost een sportmassage in Amsterdam?

Ton Pho Nuad Thai biedt professionele deep tissue massages aan tegen betaalbare prijzen. Onze gekwalificeerde masseurs zullen rekening houden met je specifieke behoeften en een massage op maat aanbieden om je te helpen ontspannen en pijn te verminderen. Boek vandaag nog een afspraak en ervaar de verfrissende en therapeutische sensatie van een deep tissue massage bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam.

Deep tissue/ sportmassage Kosten
30 minuten € 40,-
45 minuten € 50,-
60 minuten € 65,-
75 minuten € 80,-
90 minuten € 95
120 minuten € 125,-

De voordelen van een deep tissue massage

Onze massages zijn op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu wilt ontspannen na een drukke dag of dat je wilt herstellen van een blessure, we zorgen ervoor dat je je fit en ontspannen voelt. Maak vandaag nog een afspraak bij Ton Pho Nuad Thai en ervaar de voordelen van een professionele deep tissue of sportmassage in Amsterdam. Deep tissue massage biedt tal van voordelen voor de gezondheid, waaronder:

 

  1. Vermindering van pijn en spanning: door dieper in te gaan op de spieren, lossen verhardingen en knopen op, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de spieren versoepelen.
  2. Verbetering van beweging: door de spieren soepeler te maken, verbetert de beweeglijkheid en lossen beperkingen in de beweging op.
  3. Vermindering van stress: een deep tissue massage kan een ontspannende en stressverlagende werking hebben op het lichaam en de geest.
  4. Verbetering van slaap: een deep tissue massage kan helpen bij het verminderen van slaapproblemen, door spanningen in het lichaam te verminderen en de geest te ontspannen.
  5. Versterking van het immuunsysteem: door de bloedcirculatie te verbeteren, kan een deep tissue massage bijdragen aan een betere werking van het immuunsysteem.
  6. Verbetering van de huid: door de verbetering van de bloedcirculatie, kan deep tissue massage bijdragen aan een gezonde huid.
  7. Vermindering van hoofdpijn: een deep tissue massage kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn, door spanningen in de nek- en schouderspieren op te lossen.

Boek een traditionele deep tissue massage in Amsterdam

Boek een deep tissue bij Ton Pho Nuad Thai voor een ontspannende ervaring. Neem contact met ons op via 06 – 85639045 of via tonpho11.nl@gmail.com voor het boeken van je afspraak. Of kijk eens naar onze andere behandelingen.