fbpx
06 85639045 mail@tonpho.nl

Duo massage Amsterdam

Een duo massage in Amsterdam bij Ton Pho Nuad Thai is een moment van ultieme ontspanning en verbinding voor jou en je partner, vriend of familielid. Jullie genieten samen van de rustgevende effecten van onze verschillende massagebehandelingen. Of je nu kiest voor een traditionele Thaise massage, een effectieve deep tissue massage of een ontspannende oliemassage, onze ervaren masseuses zorgen ervoor dat jullie beiden volledig tot rust komen in een serene en sfeervolle omgeving.

Geniet samen van een Thaise duo massage in Amsterdam

Ervaar de unieke ontspanning van een Thaise duo massage bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam. Een duo massage is de perfecte mogelijkheid om samen te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een moment van volledige rust. Terwijl onze getrainde masseuses tegelijkertijd jullie lichamen masseren, creëert de gedeelde ervaring een gevoel van verbinding en gezamenlijke ontspanning.

De Thaise massage staat bekend om haar diepgaande technieken die niet alleen de spieren ontspannen, maar ook de energiebanen van het lichaam in balans brengen. Bij Ton Pho Nuad Thai geloven we dat de ervaring van gedeelde ontspanning niet alleen het lichaam geneest, maar ook de band tussen jullie versterkt.

 

Dubbele thaise massagebedden
Thai Olie Massage

Verschillende duo massages

Bij Ton Pho Nuad Thai bieden we verschillende soorten massages aan die perfect zijn voor een duo massage:

Wil je samen met je geliefde, vriend of familielid genieten van een duo massage in Amsterdam? Boek deze dan eenvoudig via de button!

Duo massage arrangement Amsterdam

De kosten voor een duo massage arrangement bij Ton Pho Nuad Thai zijn afhankelijk van de duur van de behandeling, dus niet van de gekozen massagesoort. Bekijk hieronder de prijzen en vind de perfecte duo massage die past bij jullie wensen en budget.

Duur Kosten duo massage
30 minuten € 90,-
60 minuten € 140,-
90 minuten € 200,-
120 minuten € 280,-
Tonpho Nuadthai Amsterdam

Het ervaren massageteam van Ton Pho Nuad Thai

 

In onze massagesalon werkt een team van ervaren masseuses, opgeleid in de traditionele Thaise massagetechnieken. Ons team luistert aandachtig naar je klachten en stemt de massage af op de gebieden die het meeste aandacht nodig hebben. Onze massagesalon, gelegen aan de Overtoom in Amsterdam-West, straalt een sfeer van rust en sereniteit uit, waardoor je je direct op je gemak voelt. We hechten veel waarde aan hygiëne en comfort, zodat je optimaal geniet van je massage-ervaring.

Voor de massages maken onze masseuses gebruik van natuurlijke producten die de massage-ervaring verrijken. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde massageoliën die de huid voeden en hydrateren, terwijl de heerlijke aroma’s bijdragen aan een diepere ontspanning.

Maak een afspraak voor een duo massage in Amsterdam

Wil je samen genieten van een Thaise duo massage in Amsterdam? Onze massagesalon op Overtoom 66 in Amsterdam is elke dag geopend van 10:30 tot 21:00 uur. Zo geniet je zelfs ’s avonds en in het weekend van een ontspannen massage. Met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk naar de bus- en tramhalte Overtoom. Vanaf daar is het slechts één minuut lopen naar onze massagesalon. Kom je met de auto? Parkeer deze dan bij een van de Q-Park garages in de buurt. Voor fietsen, scooters en fatbikes zijn er voor de deur een ruim aantal stallingsplekken. Boek direct je duo massage via de button of neem contact met ons op!